HR     EN O nama O Dubrovniku Kontakti
POČETNA PRODAJETE IZNAJMLJUJETE USLUGE ▾
             

Upravljanje smještajnim objektima

S godinama iskustva u turističkoj industriji, spremni smo pružiti sve usluge oko upravljanja smještajnim objektima


Usluge obuhvaćaju:

MARKETING I PRODAJA
Posredovanje u prodaji smještajnih kapaciteta, promotivne aktivnosti, oglašavanje smještaja, ažuriranje kalendara, primanje upita, pružanje informacija gostima o dolasku, cjelokupna usluga prodaje i marketinga u suradnji s drugim turističkim agencijama i turoperatorima.

DOČEKIVANJE I ISPRAĆAJ GOSTIJU
Provjera i nadopunjavanje zaliha potrošnog materijala u apartmanu (toaletni papir, papirnati ručnici, sapun, sredstva i pribor za čišćenje, itd.), upute gostima za pronalaženje smještajnog objekta, dočekivanje i upoznavanje s gostima, te upoznavanje gostiju sa sadržajima apartmana i okolice. Usluga prijave i odjave gostiju.
Dolazak u apartman pred odlazak ili netom po odlasku gostiju, preuzimanje ključeva, provjera inventara, skupljanje i iznošenje smeća, priprema apartmana za čišćenje.

TRANSFERI U DOLASKU I ODLASKU
Naša usluga transfera nudi pouzdan i profesionalan pristup, te flotu luksuznih vozila.
Pokrivamo sve turističke destinacije duž obale i time značajno štedimo vrijeme u dolasku i odlasku gostiju, u usporedbi s ostalim vrstama prijevoza.
Pratimo sve dolaske i odlaske domaćih i stranih avioprijevoznika, tako da goste nikada dodatno ne teretimo zbog kašnjenja prilikom polijetanja odnosno slijetanja.

CONCIERGE USLUGE ZA GOSTE
Gostima je na raspolaganju veliki izbor aktivnosti na otvorenom poput grupnih izleta, vodiča, privatnih tura, brodskih izleta i sl.
Prema željama gostiju, moguće je kreirati poseban program izleta ili aktivnosti sukladno željama i objektivnim mogućnostima.
Gostima pružamo uslugu osobnog asistenta koji će im pružiti sve vrste turističkih informkacija, te izvršiti rezervacije izleta, vodičkih tura, stolova u restoranima, najma vozila i plovila, i sl.

HITNI POZIVI
Dežurni telefon (0-24 sata) u slučaju da gosti imaju problem u apartmanu, neispravnost nekog od uređaja, provalu, itd.

ČIŠĆENJE I PRIPREMA ZA NOVE GOSTE
Redovito čišćenje smještajnog objekta nakon odlaska gostiju, uključuje:
Sredstva za čišćenje i pribor (tekućine, metle, krpe, usisivač i sl.), brisanje prašine sa svih površina, usisavanje svih prostorija i balkona, brisanje podova, čišćenje i dezinfekcija kupaonice, promjena posteljine, priprema objekta za nove goste, zaprašivanje protiv neugodnih mirisa, itd.


OD VAS TREBAMO
- Kopiju rješenja o kategorizaciji
- Profesionalne fotografije objekta (ukoliko ih nemate, možemo organizirati fotografiranje objekta)
- Definirane cijene smještaja po razdobljima

Kontakt na e-mail info@dubrovnikproperty.comPlaca 21
HR-20000 Dubrovnik
Tel: +385 20 32 33 52
Fax: +385 20 32 33 51
e-mail: info@dubrovnikproperty.com

Copyright © DubrovnikProperty.com