HR     EN O nama O Dubrovniku Kontakti
POČETNA PRODAJETE IZNAJMLJUJETE PARTNERI ▾
             

O nama

DubrovnikProperty.com je specijalizirani internetski portal koji u suradnji s brojnim partnerima (turističkim agencijama, osiguravajućim društvima, konzalting društvima, agencijama za nekretnine, hotelima i privatnim iznajmljivačima) pruža profesionalne usluge u domeni upravljanja rezidencijalnim objektima i konzaltingom u kupoprodaji nekretnina na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Bez obzira radi li se o upravljanju turističkim objektima, isključivom iznajmljivanju ili prodaji, svaki objekt prezentiramo na domaćem i stranom tržištu, a svakako volimo napomenuti uspješnu dugogodišnju suradnju sa inozemnim partnerima u preko 60 zemalja svijeta, što nam omogućuje globalnu prisutnost na tržištu i doseg velikog broja klijenata.UPRAVLJANJE SMJEŠTAJNIM OBJEKTIMA
Usluga je namjenjena vlasnicima apartmana, kuća za odmor i manjih hotela, a obuhvaća kompletno vođenje poslovanja smještajnog objekta, od marketinških aktivnosti i upravljanja rezervacijama do prijave i odjave gostiju, te sve popratne aktivnosti.

ODRŽAVANJE NEKRETNINA
Usluga je namjenjena vlasnicima nekretnina koji u njima ne borave tokom cijele godine, a koriste istu prema vlastitim potrebama i slobodnom vremenu. Neke od usluga održavanja nekretnina su čuvanje ključeva, planirani obilasci, izvještavanje vlasnika, plaćanje računa, itd.

POSREDOVANJE U PROMETU NEKRETNINA
Kao ovlašteni posrednik u prometu nekretnina, možemo odgovoriti raznim zahtjevima klijenata prilikom kupnje ili prodaje nekretnine, te prilikom planiranja investicija u stambene nekretnine. Naši ovlašteni agenti mogu pružiti potrebne informacije o svim vrstama nekretnina na širem području Dubrovnika.
U ponudu uvrštavamo isključivo objekte sa urednom dokumentacijom i svim valjanim dozvolama.


Placa 21
HR-20000 Dubrovnik
Tel: +385 20 32 33 52
Fax: +385 20 32 33 51
e-mail: info@dubrovnikproperty.com

Copyright © DubrovnikProperty.com